Digitaal schilderij : portfolio

DIGITAAL SCHILDERIJ

Een digitaal schilderij van uw hond, een herinnering voor altijd. Uw schilderij wordt met een digitale tekentablet op de computer gemaakt en deze wordt afgedrukt als kunstdruk. Transformeer uw hond in een generaal, kapitein of bijv. een popster! Er zijn veel mogelijkheden! Hebt u zelf een heel leuk idee? Laat het ons weten! Wilt u een schilderij laten maken van een ander huisdier? Dat kan natuurlijk ook.

 

Hoe werkt het?

Stuur ons een foto toe van uw hond (of ander huisdier) en kies een uniform uit. Wij kijken dan welke het meest geschikt is voor het digitale schilderij. Vervolgens maken wij eerst een opzetje en pas als u daar tevreden over bent, gaat de kunstenaar aan de slag met het schilderij. U ontvangt binnen ca. een week een foto van het schilderij. Bent u daar tevreden over? Dan gaan we het voor u afronden? Wilt u nog wat veranderen aan het digitale schilderij? Dan kan dat ook altijd!

 

 Verschil olieverf en digitaal  

Een digitaal schilderij wordt met een digitale tekentablet op de computer gemaakt en deze wordt afgedrukt als kunstdruk op canvas. Dit is een vlakke afdruk. Een olieverfschilderij wordt geschilderd op schilderslinnen. Omdat je de zichtbare verfstrepen ziet, leeft dit schilderij meer.