FAQ – Vraag en Antwoord

Een digitaal schilderij wordt met een tekentablet op de computer gemaakt, deze wordt vervolgens afgedrukt als kunstdruk op canvas. Een olieverfschilderij wordt 100% handgeschilderd door een zeer ervaren en getalenteerde kunstenaar. Het schilderij wordt geschilderd op schilderslinnen.

Voor een digitaal schilderij ongeveer 2 weken, voor een olieverfschilderij ongeveer 6 weken. Heb je het schilderij op een bepaalde datum nodig? Laat het ons weten en wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Het is natuurlijk heel persoonlijk hoe groot je je schilderij zou willen zien. Een regel die je wel vaak tegenkomt, is dat een schilderij maximaal 2/3 van de muur mag innemen. Kies je een formaat groter dan dat, dan oogt het wat volgepropt. Als je bank 180 cm breed is, past een schilderij van 120 cm breed heel mooi!

Dat kan zeker. Wij werken samen met een lijstenmaker en zij stuurt je graag een vrijblijvende offerte toe. Je schilderij wordt dan ingelijst naar je toegestuurd.

Ja natuurlijk! In principe is alles mogelijk. Van Elvis Presley tot een ouderwets uniform. Op onze website staat slechts een selectie.

Absoluut! We schilderen niet alleen honden, maar ook katten en andere dieren.